Новини

2206.2015
Відбувся регіональний круглий стіл «Національний діалог: долаючи минуле, переживаючи теперішнє, будуючи майбутнє»

Виробленню політики національної єдності було присвячено круглий стіл у Хмельницькому 22 червня, що проводив Міжнародний Центр Перспективних Досліджень у партнерстві з громадською організацією «Хмельницька ініціатива». 

0906.2015
У Хмельницькому відбувся семінар з контролю за використанням державних фінансів для громадських активістів

Експерти Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД) Анатолій Октисюк та Ярослав Ковальчук 9 червня провели у хмельнцькому навчальний семінар у рамках проекту "Місцевий громадський контроль за використанням бюджетних коштів". Регіональним партнером заходу виступила ГО "Хмельницька ініціатива".
 

2104.2015
Реформу місцевого самоврядування необхідно комунікувати – думка українських експертів

Роль громадянського суспільства та медіа у реформі децентралізації обговорювалася 21 квітня 2015 року під час двох паралельних панельних засідань, які фіналізували дводенний круглий стіл «Децентралізація і розвиток громад в Україні», що відбувся в Чернігові. Згадані зустрічі мали максимально практичний характер і були спрямовані на покращення координації та підвищення синергії тієї допомоги, яку країни Вишеградської групи надають Україні.

2102.2015
Сучасні виклики формують нову парадигму - міжнародна конференція з питань регіонального розвитку відбулася в Києві

В Києві 20-21 лютого відбулася міжнародна конференція «Стратегії регіонального розвитку України: моніторинг розробки та виклики впровадження», учатсь у якій взяли представники ГО «Хмельницька ініціатива». Упродовж першого дня були проведені три панельні дискусії з питань впровадження регіональної політики в умовах нових викликів. Наступного ж дня іноземні експерти розповідали про європейський досвід реалізації стратегічних переваг регіонів для України. Серед учасників були присутні іноземні експерти, представники Асоціації регіональних аналітичних центрів, обласних державних адміністрацій та центральних органів влади, депутати всіх рівнів. 

2711.2014
Відбувся круглий стіл «Стратегія регіонального розвитку Хмельницької області 2011-2020рр: поточний стан та перспективи»

27 листопада у м.Хмельницькому відбувся круглий стіл «Стратегія регіонального розвитку Хмельницької області 2011-2020рр: поточний стан та перспективи».На заході обговорювались ключові аспекти розвитку області до 2020 року.

  • <<
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • Останні матеріали