Новини

2904.2016
Стратегія регіонального розвитку має стати пріоритетною в усіх куточках України - експерти

Державна стратегія регіонального розвитку на період до 2020 року, затверджена Кабінетом Міністрів України 6 серпня 2014 року, так і не стала пріоритетною для більшості регіонів України. Процеси стратегічного планування розвитку регіонів відбуваються повільними темпами, існує проблема низької ефективності реалізації програм їх соціально-економічного розвитку.

 
3103.2016
Результати опитування «Україна експертна 2015»

Найбільший вплив на формування суспільної думки в Україні протягом 2015 року мали центральні засоби масової інформації (59,5%), Верховна Рада України (35,0%) та Блок Петра Порошенка «Солідарність» (30,9%). Жодним чином не впливали на масову свідомість політична сила «Народний фронт» (47,0%), місцеві осередки політичних партій (24,1%) та Адміністрація Президента України (16,5%).

1602.2016
Хмельницький долучився до платформи "Відкрите місто"

ГО "Хмельницька ініціатива", Міжнародна благодійна організація "Фонд Східна Європа" та Хмельницька міська рада підписали меморандум про співпрацю в рамках реалізації платформи "Відкрите місто" у Хмельницькому.

3101.2016
Форум “Е-Урядування 2016: як зробити органи влади інноваційними?”

29 січня у Києві відбувся форум "Е-урядування 2016: як зробити органи влади інноваційними?". Під час даного заходу представники державних органів влади, місцевого самоврядування та громадські активісти обговорили можливості та перспективи впровадження онлайн-інструментів у державному управлінні муніципалітетів. Учасником форуму від ГО "Хмельницька ініціатива" був Олег Черненко.
 

1712.2015
Роль та місце громадських організацій в процесі становлення прозорості та підзвітності органів влади

Голова ГО "Хмельницька інціатива" Олег Черненко прийняв участь у круглому столі "Роль та місце громадських організацій в процесі становлення прозорості та підзвітності органів влади", в що відбувся у Офісі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. У ньому взяли участь Ірина Кушнір – Представник Уповноваженого з питань підготовки конституційних подань та дотримання права на доступ до публічної інформації, Дарія Слизьконіс та Гюнель Бабакішієва (Центр політичних студій та аналітики), Тетяна Олексюк (Інститут медіа права), Олександр Павліченко (Харківська правозахисна група), Олександр Неберикут (Громадська мережа ОПОРА), Леся Ганжа (Центр UA) та інші представники громадськості. Учасники круглого столу обговорили проблеми, пов’язані з закритістю органів влади та намагались знайти варіанти їх вирішення.

 

  • <<
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • >>
  • Останні матеріали