Як проводять прийом громадян депутати Хмельницької міської ради

1212.2023
image

Головним джерелом інформації про проведення прийому залишається офіційний сайт Хмельницької міської ради. В усіх 26 депутатів, відносно яких підтверджено прийом виборців, адреса та контакти приймалень, що оприлюднені на сайті ради, є актуальними.

21 депутат проводить особистий прийом за встановленим графіком, ще Інна Ящук та Олександр Семенюк проводять особистий прийом за попереднім записом. Відносно Ярослава Каюка, Віталія Коліщака та Сергія Золотухіна не вдалось підтвердити здійснення особистого прийому. В 11 депутатів не вдалось підтвердити прийом. Депутатку Анну Маєвську не включено у моніторинг, оскільки вона склала свої повноваження в період проведення дослідження. Ще 4 депутата знаходяться в лавах Збройних сил України, тому їх роботу не досліджували.

Найчастіше прийом мешканців проводиться у спеціально наданих комунальних приміщеннях. Таку можливість використали більшість депутатів. Світлана Баранська, Людмила Головко, Вікторія Коваль та Алла Кривак здійснюють прийом на робочому місці. Час депутатського прийому на робочому місці розмежований з прийомом із робочих питань. Приймальня депутата Богдана Лукашука розміщена у партійному офісі. Сергій Золотухін проводить прийом громадян у самостійно організованому приміщені.

В середньому на прийом до депутатів приходить до 10 відвідувачів. Серед найпоширеніших питань, які турбують громадян - благоустрій, житлово-комунальні питання та надання матеріальної допомоги.

«Цей моніторинг роботи депутатських приймалень є частиною щорічного аналізу роботи місцевих депутатів. Таким чином ми намагаємось з одного боку донести жителям обєктивну інформацію про роботу депутатського корпусу, а з іншого підвищити ефективність роботи місцевих депутатів», - зазначив менеджер ГО «Хмельницька ініціатива», Андрій Стаховський.

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад» за посиланням.

Слідкуйте за оновленнями:
 

На веб-платформі Атестація депутатів місцевих рад

В соціальній мережі Facebook на сторінці «Місцеві депутати. Атестація»