Студентська молодь Хмельницького змагалась в інтелектуальній грі

2305.2024
image

22 травня у Хмельницькому відбувся 2-й етап інтелектуальних ігор щодо місцевої представницької демократії. Квіз організований всеукраїнською громадською кампанією «Атестація депутатів місцевих рад» в межах ініціативи «Молодь у місцевому самоврядуванні» з метою заохочення молоді до отримання нових знань та навичок про місцеву політику.



Участь у квізі взяли студенти Хмельницького національного університету та Хмельницького університету управління та права ім. Л.Юзькова

Гра складалася із трьох раундів: в першому раунді команди вирішували, чи є правдою зазначена теза; в другому – обирали правильний варіант з наведених відповідей; у третьому – шукали відповідь на питання у форматі “що? де? коли?”.

Гра пройшла динамічно. Попри те , що вже на початку одна з команд одразу вирвалась в лідери вирішальним став останній раунд . Врешті перемогу здобула одна з команд Хмельницького університету управління та права під назвою «Бойові хом’ячки». Комада переможців отримала приз – сертифікати на купівлю книг.

«Такі заходи мають, перш за все, просвітницю функцію і мають не маті зацікавити молодь тематикою роботи влади, місцевого самоврядування та демократії», зауважив співорганізатор гри, керівник ГО «Хмельницка ініціатива», Олег Черненко 

Крім Вінниці, інтелектуальні ігри “Демократичні практики та діяльність місцевих депутатів” проходять в 15 містах-обласних центрах: Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів.

 

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад» за посиланням.

За постійними оновленнями кампанії можна слідкувати:

На вебплатформі Атестація депутатів місцевих рад

В соціальній мережі Facebook на сторінці «Місцеві депутати. Атестація»