Всеукраїнський форум «Реформи на регіональному рівні: плануємо, впроваджуємо, співпрацюємо»

1908.2015
image

16-18 липня у м.Київ проходив Всеукраїнський форум «Реформи на регіональному рівні: плануємо, впроваджуємо, співпрацюємо», ініційований Реанімаційним Пакетом Реформ (РПР). Одним з представників Хмельниччини  на даному заході був, голова ГО «Хмельницька ініціатива», Олег Черненко.

Реформи, започатковані у столиці, не покращать життя українців, якщо вони одночасно не відбуватимуться в регіонах. Саме тому авторитетні представники експертного середовища та лідери думок, що наразі залучені до адвокатування реформ різних галузей, зібралися разом з регіональними громадськими активістами, журналістами, представниками місцевої влади, щоб обговорити сценарії втеілення реформ на місцевому рівні. 

"Завдання РПР і учасників сьогоднішнього Форуму зробити так, щоб дядя Ваня, який живе десь далеко-далеко в селі, зрозумів  що таке реформа, зрозумів як вона діє і почав користуватись тими вигодами", – наголосила на відкритті форуму Ініта Пауловіча, заступник постійного представника ПРООН в Україні.
Участь у громадського-політичному обговоренні просуванні реформ на місцевому рівні взяли близько 80 гостей – журналістів, громадських діячів з усіх регіонів України, представників державних інституцій.