Публічні закупівлі Хмельницької міської ради та їх статус громадяни можуть побачити на її офіційному сайті

0604.2018
image

Сьогодні відбулось друге засідання робочої групи з підвищення прозорості роботи Хмельницької міської ради. Особлива увага була приділена питанню висвітлення житлової політики на офіційному сайті ради. Зокрема, на ресурсі з’явиться окрема вкладка «Житлова політика», у ній вже найближчим часом можна буде ознайомитись з титульними списками  на виконання робіт у галузі житлово-комунального господарства. А протягом двох місяців мешканці зможуть ознайомитись з графіком проведення капітальних ремонтів будинків на сайті ради.

 

 

Варто зазначити, що вже є перші результати діяльності робочої групи. На офіційному сайті Хмельницької міської ради у вкладці «Публічна інформація» можна ознайомитись з публічними закупівлями, котрі проводить рада та її структурні підрозділи.

«Більша частина інформації, яку ми хочемо висвітити для громадян вже є у розпорядників, залишилось її лаконічно структурувати та оприлюднити», зазначив голова ГО «Хмельницька ініціатива» Олег Черненко.

 

 

Нагадаємо, 20 березня цього року було підписано Меморандум про співпрацю між Хмельницькою міською радою та ГО  «Хмельницька ініціатива» в рамках реалізації проекту проекту «Підвищення рівня прозорості місцевого самоврядування міста Хмельницького», що фінансується громадською організацією Transparency International Ukraine.

 

Реалізація проекту «Підвищення рівня прозорості місцевого самоврядування міста Хмельницького» здійснюється громадською організацією «Хмельницька ініціатива» у рамках проекту «Розбудова прозорості в містах України», що реалізує українське відділення глобальної мережі Transparency International за кошти Фонду демократії ООН (UNDEF)

Погляди розробників та виконавців проекту не обов’язково збігаються з офіційною позицією Transparency International Україна та Фонду демократії ООН (UNDEF)»