АНОНС. Регіональна дискусія «Економічна інтеграція Хмельницької області до європейського економічного простору»

1805.2021
image

21 травня об 11:00 відбудеться регіональна дискусія «Економічна інтеграція Хмельницької області до європейського економічного простору».

Під час дискусії буде презентовано результати розрахунку Індексу євроінтеграційного економічного поступу України та Хмельницької області за період з 2014 по 2019 рік та обговорено можливості для підвищення показників рейтингу та поглибленої інтеграції економіки Хмельниччини в економіку ЄС.

 

Результати дослідження презентуватиме Романа Михайлишин – аналітик громадської організації «Хмельницька ініціатива».

Модератор заходу - Олег Черненко, голова громадської організації «Хмельницька ініціатива».

До участі запрошуються представники Хмельницької ОДА, Хмельницької міської ради, агенцій регіонального розвитку, громадських організацій, незалежні експерти та зацікавлені даній тематиці особи.

 

Через необхідність дотримання карантинних вимог захід буде проведено онлайн на платформі Zoom.

 

Посилання для входу:

https://us02web.zoom.us/j/85934241885

 

Ідентифікатор: 859 3424 1885

Код доступу: 212021

 

 

Контактна особа: Олег Черненко 097 440 94 54

 

Захід проводиться в рамках проекту «Індекс євроінтеграційного економічного поступу: посилення підтримки громадянського суспільства у впровадженні проєвропейських економічних реформ в регіонах України», що реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень та Асоціацією регіональних аналітичних центрів за сприяння Програми «МАТRA» Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Партнером проекту в Хмельницькій області є громадська організація «Хмельницька ініціатива» .