АНОНС. Тренінг «Е-декларації: як правильно читати та що робити далі»

3101.2017
image

Представництво Фонду ім..Фрідріха Еберта в Україні запрошують журналістів-розслідувачів та представників\ць НУО, що працюють у сфері протидії корупції, подати заявку на участь у тренінгу «Е-декларації: як правильно читати та що робити далі». Тренер - Віталій Шабунін – експерт з питань протидії корупції. Захід відбудеться у м. Хмельницький 18.02.2017р.

У жовтні 2016 р. закінчилася подача декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.  Вперше в історії України за подання завідома неправдивих даних передбачається кримінальна відповідальність.  

Учасники\ці дізнаються детально про принципи нової системи електронного декларування та систему оскарження виявлених порушень; навчаться працювати із єдиним державним реєстром декларацій та перевіряти інформацію з щорічної декларації.

Для участі необхідно надіслати заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/gEUIYcmrMEiWaV2h2    до 11.02.2017 включно. Відібрані на основі анкет учасники\ці будуть запрошені до участі та отримають детальну інформацію від організаторів.  Тренінг є безкоштовним.