Анонс. Круглий стіл «Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Хмельницькій області області: проблеми, досягнення та перспективи»

3011.2015
image

«1» грудня 2015 року о 15:00 в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва, що за адресою вул.Соборна 33, відбудеться круглий стіл «Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Хмельницькій області: проблеми, досягнення та перспективи». 
Під час заходу буде презентовано результати громадського дослідження стану реалізації Стратегії регіонального розвитку Хмельницької області 2011-2020. Спільно з представниками Хмельницької обласної державної адміністрації буде обговорено можливості підвищення ефективності реалізації Стратегії регіонального розвитку в подальшому. 
Організатором прес-конференції є ГО «Хмельницька ініціатива». Захід проводиться в рамках проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з ГО «Хмельницька ініціатива» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.
До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.